Homeogenezis – remedii naturale cu efecte rapide – remedii si tratamente naturale pentru orice afectiune si varsta

Homeogenezis - suplimente naturale cu efect rapid.

Suplimente naturiste din extracte naturale din plante. Produs in Romania.

Homeogenezis este o gama de produse inedite si originale creata de laboratorul Imprint Produsele Homeogenezis au o abordare deosebita neputand fi comparate cu alte produse din punct de vedere al formularii lor.

Produsele Homeogenezis combina fitoterapia cu medicina informationala sau energetica, avand astfel un efect intens dar si subtil actionand in organism atat in plan fizic cat si in plan emotional.

Modul de actiune si formularea produselor Homeogenezis nu sunt usor de inteles de aceea mai jos aveti informatii despre acestea.

Descrierea produselor Homeogenezis:

Produsele Homeogenezis  sunt suplimente alimentare care contribuie la echilibrarea organismului uman prin aport de informatie. Informatiile homeogene (homeogen = similar specificului organismului uman si a componentelor sale) si homeogenezice (similar specificului vietii si evolutiei umane) sunt identificate, realizate si imprintate pe un mediu suport de transfer prin intermediul unei biotehnologii de tip acusticogravitational care depaseste handicapul nonlinearitatii secventiale prin care opereaza dispozitivele si tehnologiile electromagnetice si cuantice.

Datorita caracterului nonlinear continuu atat ca frecventa, cat si ca amplitudine, ele pot fi stocate pe mediul suport de transfer in numar nelimitat. Informatiile Homeogenezis se deosebesc de informatiile de tip homeopatic, floral, litocristalin, gemoterapic, etc., ele sunt informatii specifice organismului  si vietii umane sau informatii prelucrate sa respecte acest specific. Ca mediu de suport si de transfer al informatiilor homeogene si homeogenezice a fost alese extractele hidrogligerice, uleiul din samburi de struguri sau comprimatele pentru ca permit pastrarea intacta a acestora peste sapte ani.

Homeogenezis - remedii naturale cu efecte rapide - remedii si tratamente naturale pentru orice afectiune si varsta

Share