Homeogenezis – remedii naturale cu efecte rapide – remedii si tratamente naturale pentru orice afectiune si varsta

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Stres  si astenie – remedii naturale

Orice entitate din univers are doua aspecte: starea si miscarea. Fiecare dintre acestea pot avea intre una si maxim patru fatete: starea – integralitate, integrare, integritate si/sau intregire, miscarea – conceptie, munca, odihna si/sau joc.

 

Putem afirma ca orice problema in viata le are pe toate opt in proportii diferite specifice fiecarei specii si fiecarui individ in parte. Toate acestea se afla intr-o proportie dinamica cu variatii ciclice si de context.

 

 Atunci cand cineva intervine prin conduita sa in aceasta curgere si incearca sau mai grav pentru el mai si reuseste sa abata proportiile de la bunul mers natural devine stresat si astenic.

 

Stresat pentru ca tot infranad si refuzand sa – ti asculti emotiile, psihicul devine agitat si irascibil si de aici mai este un pas pana la consecinte psihosomatice cum sunt gastrita, raceala, insomnia,  nevroza obsesiv – compulsiva sau mai grav paranoia, delirul etc.

 

Astenic pentru ca tot fortand organismul sa sara peste activitatea fireasca suprasoliciti propriile organe, ca de exemplu ficatul si rinichii si pe urma nu intelegi de ce te doare capul, ai variatii de tensiune, te simti uneori intoxicat si alteori sau aproape zilnic iti este tot mai greu sa te ridici dimineata din pat.

 

Pana cand are posibilitatea si hotararea de a-si desfasura activitatea cu respectul fata de propria biologie, orice persoana are la indemana doua remedii naturale fara efecte adverse si secundare:

 

Adaptor  care prin interventia la nivel celular si organic poate dizolva consecintele asteniei si elimina oboseala, si Neuroafect Forte  care prin echilibrarea substratului emotional – poate elimina stresul si sterge consecintele psihosomatice.

1 Comment
January 1, 2024

Some really good information, Sword lily I found this. “Ours is a world where people don’t know what they want and are willing to go through hell to get it.” by Donald Robert Perry Marquis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Homeogenezis - remedii naturale cu efecte rapide - remedii si tratamente naturale pentru orice afectiune si varsta