Suplimente naturiste, suplimente alimentare

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Remedii naturale in pediatrie

Remedii naturale in pediatrie

 

In toate tarile cu un sistem sanitar bine pus la punct se pune accentul in pediatrie pe evitarea antibioticelor si in general pe abtinerea pe cat posibil de la administrarea produselor de sinteza chimicofarmaceutica si a preparatelor cu implicare hormonala. In consecinta hapurile de sorginte naturista si homeopata castiga din ce in ce mai mult teren.

Suplimentele alimentare Homeogenezis sunt remedii naturale de tip naturist si homeopat produse printr-o biotehnologie bazata pe progresele stiintifice contemporane cu deosebire in fizica si biologie, in care principalele instrumente de lucru sunt matematica si informatica. Ele respecta principiul fundamental hipocratic si anume – in primul rand sa nu faci rau, cu alte cuvinte sunt fara efecte adverse si secundare.

Produsele Homeogenezis acopera intregul spectru de necesitati de echilibrare ale organismului uman, atat din perspective anatomice si fiziologice, cat si din prisma dobandirii  unui substrat emotional si afectiv necesar mentinerii si dobandirii starii de sanatate.

Remediile Homeogenezis sunt utile in preventia atat a patologiei pediatrice cat si a consecintelor psihosomatice generate de diverse forme de stres la care poate fi expus un copil, precum examenele, procesele de invatare si memorare, schimbarea ciclului educational si/sau a scolii, etc..

Pe langa toate acestea suplimentele naturale Homeogenezis prezinta avantajul ca in cazul unor proceduri medicale inevitabile pentru sustinerea functiilor vitale, indeparteaza efectele adverse si secundare ale medicatiei alopate de natura chimicofarmaceutica.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CAPTCHA ImageChange Image

Aritmiile cardiace

Aritmiile cardiace (tulburarile de ritm) reprezintă modificari ale ritmului cardiac fie sub aspectul frecvenței, fie al regularității, fie sub ambele forme. Un ritm cardiac accelerat,

Read More »

Angina pectorala

Angina este o durere in piept determinata de reducerea fluxului sanguin (si implicit, a aportului de oxigen) catre muschii inimii. Angina nu este ea o

Read More »
Suplimente naturiste, suplimente alimentare