Homeogenezis – remedii naturale cu efecte rapide – remedii si tratamente naturale pentru orice afectiune si varsta

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Medicina nonlineara

Medicina Nonlineara(NLS) – Biostimulatori NLS si Biosolvanti NLS

 

    Teoria sistemelor nonlineare a aparut in urma eforturilor stiintifice de a descrie cat mai exact natura cu componentele si fenomenele sale. S-a constatat ca orice element sau sistem natural, indiferent daca este vorba de un boson sau o galaxie, nu poate fi descris cat de cat corect prin linearitate, cu alte cuvinte prin suprafete plane si/sau linii drepte pentru ca acestea atat ca stare si/sau dinamica, cat si ca forma si/sau traiectorie sunt intotdeauna curbate si/sau ondulate. Asa s-a ajuns la notiunea de nonlinearitate.

Teoria sistemelor nonlineare a condus la elaborarea si dezvoltarea de catre savantii sovietici a unei teorii care face din modelul standard al fizicii occidentale un fel de relicva amuzanta si handicapanta precum geocentrismul evului mediu. Aceasta teorie circula ocazional prin literatura nord atlantica si europeana sub trei denumiri mai frecvente: teoria vidului absolut, teoria nimicului absolut si/sau teoria totului absolut.

Intr-un limbaj cotidian aceasta teorie poate fi expusa astfel: 

Indiferent daca primordial a fost un tot absolut sau un nimic absolut acesta a devenit constient si/sau activ si in consecinta a inceput sa existe si sa traiasca prin raportarea la el insusi. Indiferent de modul de raportare primordial, adica intregul la o parte, o parte la intreg, o parte la o alta parte, aceasta a generat o miscare de rotatie si o miscare de ondulare. Aceasta explorare rotativ ondulatorie este permanenta si genereaza primele unde si campuri de torsiune.

Practic, vidul absolut din modelul standard occidental este plin de astfel de campuri si unde de torsiune care prin ele insele si prin cele rezultate din interactiunea si interferenta lor sunt matricea dinamica si germinativa a tot ceea ce se numeste univers, natura, lumina, plasma, cuanta, foton, boson, electron, atom, molecula, gaz, lichid, solid, piatra, celula, tesut, aparat, sistem, organ, organism, planta, animal, planeta , galaxie, etc.   

Orice element sau sistem natural prezinta proprietati rotatorii fata de orice ax de referinta ales si caracteristici ondulatorii fata de orice plan de referinta ales. Acestea sunt generate si genereaza campuri si unde de torsiune. Totalitatea acestor campuri si unde ale  unui element sau sistem constituie un spectru nonlinear (NLS) specific fiecarui element sau sistem in parte.

Orice spectru NLS are un impact specific asupra undelor si campurilor electromagnetice. Acest impact    poarta denumirea de amprenta sau semnatura spectrala nonlineara sau NLS. Astfel prin citirea acestuia se determina spectrul NLS pentru un element sau sistem. Un spectru NLS  poate fi reprodus prin proportii si rapoarte de interactiune si interferenta intre unde si campuri electromagnetice cu frecvente si lungimi de unda bine determinate si poate fi imprintat pe diverse medii de suport. Acesta este imprintul nonlinear sau NLS.

Astfel un spectru NLS al unui element/sistem integru imprintat pe un suport si transferat unui element/sistem alterat devine pentru acesta un stimulator de integritate. Un spectru NLS de element/sistem biologic integru molecular, celular, tisular, organic, astfel folosit devine un biostimulator NLS de integritate morfofunctionala. De asemenea un spectru NLS al unui element/sistem alterat daca este inversat si acest spectru invert NLS este imprintat pe un suport  si transferat langa un element/sistem alterat asemanator devine pentru acesta un disipator de alterare cu alte cuvinte un biosolvant NLS de patologie morfofunctionala.

In final poate este bine sa fie mentionat faptul ca teoria totului absolut (care poate mai bine ar putea fi numita teoria torsiunii universale sau teoria rotativ-ondulatorie universala) ofera suportul stiintific pentru fenomene ca telekinezia, aplicatii tehnologice precum paginarea ecranului de telefon/tableta cu privirea, homeopatia, gemoterapia, litoterapia, terapia cu esente de flori sau cristale. Ea nu poate explica insa efectul placebo, motanul cuantic si quadratura cercului sau transcendenta imposibilitate de definire algebrica a numarului Pi.

 

Articol scris de

O. M.    

2 Comments:
April 21, 2024

Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

One Trackback:
May 27, 2024

social checker

dbfjsbedy iokar jcydjun szaz mrihpfklhfljuvw

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Homeogenezis - remedii naturale cu efecte rapide - remedii si tratamente naturale pentru orice afectiune si varsta