Homeogenezis – remedii naturale cu efecte rapide – remedii si tratamente naturale pentru orice afectiune si varsta

Ginesenciclin este un supliment alimentar din ingrediente naturale, produs în România.

Combinație și formula de ingrediente care contribuie la menținerea sănătății aparatului genital feminin.

Pentru compoziție detaliată și un pachet promoțional – Ginesenciclin Forte 86 – 3 x 60 comprimate – click aici.

Ginesenciclin – Ingrediente naturale:

Flori de Gălbenele (Calendula officinalis) – are proprietăți antiinflamatorii, antiseptice, cicatrizante, utile în dismenoree, micoze, vaginite și infecții urinare. antiinflamatorie, decongestiva, antiseptică, antimicrobiană, cicatrizantă.

Părți aeriene de Lavandă (Lavandula angustifolia) – are proprietăți calmante, antimicrobiene, antifungice (asupra Candida albicans), antitumorale.

Recomandări:

În problemele cronice de sănătate aproape întotdeauna pot fi afectate și funcțiile neurovegetative și atunci este utilă asocierea cu Neuroafect Forte 11 și/sau imunitare, hormonale, endocrine, limfatice, sanguine și atunci este utilă asocierea cu Integroadaptin Forte 29 . Împreună formează setul Forte. Acesta este întotdeuna benefic în toate problemele cronice și recidivante, prezenta acestuia în tratamentul complementar poate aduce în timp o echilibrare reală a organismului. Pentru detalii dați click pe denumiri. 

Doar suplimente naturale

Homeogenezis este un magazin naturist online, cu o gama variată de Suplimente alimentare naturale, produse naturiste, vitamine și minerale, realizate din ingrediente de cea mai bună calitate, produse în România. În magazinul nostru online găsiți suplimente alimentare, o gamă de produse inedite și originale.

Extracte din plante naturale

Produsele Homeogenezis au în componență extracții ale principiilor active din plante medicinale și tradiționale. Acestea completează o dietă normală și un stil de viață sănătos și pot fi asociate cu orice tratament, medicație sau terapie alopată/complementară.

Medicină homeopată

Efectele tratamentului complementar Homeogenezis pot fi diferite în funcție de contextul personal, stilul de viață, conduită, prezența altor probleme de sănătate, alte tratamente și terapii urmate, etc.

Homeogenezis - remedii naturale cu efecte rapide - remedii si tratamente naturale pentru orice afectiune si varsta

Share