Homeogenezis – remedii naturale cu efecte rapide – remedii si tratamente naturale pentru orice afectiune si varsta

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Febra prescolari

Febra in copilarie – remedii naturale

 

Exista cateva tari europene precum Marea Britanie si Franta in care utilizarea antibioticelor la copii este supusa unor restrictii severe aproape generalizate si se accepta utilizarea acestora doar in afectiuni de o gravitate extrema si in cazul in care este o ultima varianta de sustinere a functiilor vitale.

La noi foarte des se prescriu antibiotice pur si simplu pentru motivul ca nu cumva copilul sa faca vreo infectie si/sau sa scape o data de episoadele febrile. Foarte usor se uita ca imunitatea unui om se formeaza in copilarie mai ales in timpul episoadelor subfebrile si febrile in palierul 37,5 – 38,5 grade Celsius a temperaturii corporale.

Pentru febra copiilor, aproape toti parintii folosesc preparate cu ibuprofen sau paracetamol care combina efecte antipiretice si analgezice. Este gresit sa apelezi la aceste medicamente inainte ca un copil sa prezinte o temperatura sub 38,2 – 38,3, intrucat ii retezi orice sansa de a se imuniza si il predispui la alergii si/sau deficite imunitare. Produsul natural Adaptor este suplimentul alimentar de tip naturist si homeopat fara efecte adverse si secundare care administrat in afectiunile cu febra din pediatrie, scurteaza perioada de manifestare si prin efectul lor de echilibrare organocelulara contribuie la dezvoltarea imunitatii, astfel incat se reduce riscul de recidiva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Homeogenezis - remedii naturale cu efecte rapide - remedii si tratamente naturale pentru orice afectiune si varsta