Homeogenezis – remedii naturale cu efecte rapide – remedii si tratamente naturale pentru orice afectiune si varsta

Homeogenezis - remedii naturale cu efect rapid.

Contactează-ne

Informații generale

Adresa noastră: Strada Dr Gheorghe Petrescu nr 10, Ploiesti, Prahova, Romania

Telefon: 0729035108 – 079994268

E-mail: homeogenezis@gmail.com

Biogen Analytics SRL

Registrul Comertului: J29/900/2021

CIF: RO42617614

Homeogenezis este un magazin naturist online, cu o gama variată de Suplimente alimentare naturale, produse naturiste, vitamine și minerale, realizate din ingrediente de cea mai bună calitate și produse în România. În magazinul nostru online găsiți suplimente alimentare, o gamă de produse inedite și originale creată de laboratorul Biogen Analytics din România.

Produsele Homeogenezis combină fitoterapia cu medicină informațională sau energetică, având astfel un efect intens dar și subtil acționând în organism atât în plan fizic cât și în plan emoțional.

Formular de contact

Despre tratamentele Homeogenezis

Primele tratamente complementare Homeogenezis s-au aplicat în 2010 în cadrul unui cabinet medical de medicină generală dedicat terapiilor complementare. Inițial s-au utilizat că mediu suport de transfer comprimate, pastile, tincturi alopate și/sau naturiste pe care pacienții le foloseau deja în medicație și/sau cură. Pentru că procesul de informatizare era îndelungat și laborios, după câteva luni s-a trecut la folosirea că mediu suport de transfer a apei, soluțiilor hidroalcoolice, uleiurilor comestibile, a zahărului. În paralel s-au conturat pachetele de informatizare dedicate celulelor, țesuturilor, organelor, aparatelor și sistemelor. Între 2011 și 2013 s-au conturat pachetele de informatizare destinate tabloului emoțional-afectiv. În 2013 s-a inaugurat deschiderea Laboratorului Homeogenezis destinat realizării, avizării și producției de suplimente alimentare Homeogenezis.

În 2016, Laboratorul Homeogenezis a definitivat o tehnologie proprie de extracție a principiilor active terapeutic din plantele medicinale și tradiționale. Această tehnologie asigura sinergia, biocompatibilitatea și biocomplianta prin care se reduc  la minim eforturile și perioadele  metabolice necesare organismului să valorifice potențialul terapeutic al plantelor și oferă un efect crescut al acestora. În prezent cu toate că se dezvoltă producția, principala activitate rămâne cercetarea și realizarea de noi produse.

Homeogenezis - remedii naturale cu efecte rapide - remedii si tratamente naturale pentru orice afectiune si varsta

Share