Homeogenezis – remedii naturale cu efecte rapide – remedii si tratamente naturale pentru orice afectiune si varsta

Artecardiven este un produs din ingrediente naturale, produs în România. 

Combinație si formula de ingrediente care contribuie la menținerea sănătății sistemului cardiovascular.

Pentru compoziție detaliată și Artecardiven – 3 x 60 comprimate click aici.

 

Artecardiven – Ingrediente naturale (un comprimat):

Fructe de Păducel-chinezesc (Crategus pinnatifida) – are proprietăți antiaritmice și poate acționa asupra aparatului cardiovascular și asupra sistemului nervos, scăzând tensiunea arterială prin vasodilatatie centrală și periferică și având de asemenea și un efect sedativ asupra sistemului nervos central.

Fructe de Măceș (Rosa canina) – Datorită conţinutului mare de vitamine, măceşul este un excelent vitaminizant natural. Vitamina C condiţionează buna funcţionare a tuturor celulelor, ea jucând un rol esenţial în procesele metabolice fundamentale, şi anume în reacţiile de oxido-reducere şi în respiraţia celulară. De asemenea, măceşele cresc rezistenţa capilarelor sanguine, care devin astfel mai putin fragile. În plus, unii autori îi menţioneazã proprietăţile astringente, antidiareice, diuretice.

Homeogenezis este un magazin naturist online, cu o gama variată de Suplimente alimentare naturale, produse naturiste, vitamine și minerale, realizate din ingrediente de cea mai bună calitate, produse în România. În magazinul nostru online găsiți suplimente alimentare, o gamă de produse inedite și originale.

Produsele Homeogenezis au în componență extracții ale principiilor active din plante medicinale și tradiționale. Acestea completează o dietă normală și un stil de viață sănătos și pot fi asociate cu orice tratament, medicație sau terapie alopată/complementară.

Efectele tratamentului complementar Homeogenezis pot fi diferite în funcție de contextul personal, stilul de viață, conduită, prezența altor probleme de sănătate, alte tratamente și terapii urmate, etc.

Recomandările și sfaturile din cadrul acestui site sunt orientative, prin urmare recomandăm părerea unui farmacist sau medic specialist.

Acest produs este un supliment alimentar complementar medicamentelor alopate.

 

Homeogenezis - remedii naturale cu efecte rapide - remedii si tratamente naturale pentru orice afectiune si varsta

Share